Welkom!

Een website waarmee we u willen informeren over onze fotohut. Fotohut Alblasserwaard is de eerste en ook de enige fotohut in dit prachtige gebied. De fotohut staat op privé gebied in Groot-Ammers en bied plaats aan maximaal 3 personen / fotografen. Vanuit een luxe stoel kunt u ontspannen fotograferen. Ook aan het comfort is gedacht, zo is de hut voorzien van stromend water, elektra, toilet en koffiezetter. Voor de hut wordt regelmatig gevoerd om de diversiteit aan vogelsoorten  voor de hut zo groot mogelijk en stabiel te houden. Ook is er voor de hut een waterbak op ooghoogte gebouwd zodat er ook foto’s met reflectie in het water kunnen worden gemaakt.

Wat het fotograferen betreft! Raden wij het gebruik van een telelens met een brandpunt van 400-600 mm aan, dit bij een full frame camera. Veel vogels zullen zich namelijk rond het middelpunt van de waterbak laten fotograferen. Dit op een afstand van ongeveer 6 meter.

Rest ons niets meer dan u veel kijkplezier toe te wensen met het bezichtigen c.q. bezoeken van onze site en uiteraard het het fotograferen vanuit onze hut!

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.