Corona tijdperk.

Nu Nederland gebukt gaat onder de Corona crisis krijgen wij veel vragen van fotografen en / of bezoekers. Via deze berichtgeving willen wij u verder informeren omtrent de laatste stand van zaken.

Op dit moment zijn wij nog open. Uiteraard hebben wij ons zelf ook de vraag gesteld of we ook moeten gaan sluiten. Wij hebben op de achtergrond hierover ook veel contact gehad met andere hut-eigenaren. Een groot verschil hierin is dat onze hut op eigen (privé) terrein bevindt en hierop meer toezicht mogelijk is en veel gemakkelijker schoonmaakwerkzaamheden kunnen worden uitgevoerd.

Uiteraard houden wij ook de berichtgeving van de overheid goed in de gaten. Op het moment dat de overheid toch besluit om een “Lockdown” toe te passen dat zullen wij ook moeten sluiten. Wij blijven dus op dit moment (voorlopig) nog open en zullen na ieder hutbezoek de hut grondig schoonmaken en veel zaken desinfecteren met een hiervoor geschikt desinfectiemiddel. Wij weten dat dit veel extra werk met zich meebrengt maar dit hebben wij er graag voor over om u als bezoeker een leuke fotodag te kunnen bezorgen.

Ook plaatsen wij desinfecterende gel/lotion in de hut zodat u dit kunt gebruiken na bijvoorbeeld een toiletbezoek.

Wat kunt u zelf doen? Uiteraard raden wij u ook aan om bij ziekte/ verkoudheid / hoesten / lichte koorts om niet te komen. Dit doet u niet alleen voor u zelf maar ook voor uw mede-fotografen. Dit geld uiteraard ook voor de gasten / fotografen welke met u mee komen.

Mochten jullie toch nog vragen hebben dan horen wij het graag!

Reacties zijn gesloten.