Hoe ervaren onze gasten een dagje in de hut?

Wij hebben een geweldige dag gehad in de fotohut.  Wat een prachtige hut, en luxe! Dank voor de gastvrijheid.  Fijn dat de kachel al aanstond en de luiken open.
Wij hebben 16 soorten gezien en zijn met volle geheugenkaarten naar huis gegaan. Hoogtepunt was wel de sperwer dame.  Eerst sloeg ze vlak voor de hut denk een ringmus, die ging ze in het riet oppeuzelen, geen vogeltje meer te zien. Vervolgens rechts van de hut nog een muis die ze achter het dijkje ging oppeuzelen. Weer geen klein vogeltje te zien, maar ze heeft het goed gemaakt door daarna lang op een tak boven het water te gaan zitten uitbuiken. Ook nog een bad genomen maar daar wou ze privecy bij en ging achter de stenen badderen. Foto’s volgen als ze klaar zijn op fb.
Nogmaals dank en tot ziens in de hut! Hier alvast 1 sperwer dame,

Mvg Jaap en Marja Koole

Reacties zijn gesloten.